Oranjebeek instituut

Oranjebeek instituut


Praktijk op locatie.
Deze week zal ik het eerste aangrijpende verhaal van Marcel publiceren.

Oranjebeek instituut

Praktijk op locatie.
Dagelijks maak ik in mijn praktijk mooie en boeiende verhalen mee. Helaas kan ik deze over het algemeen (uitzonderingen daar gelaten) nooit met anderen delen. Het tast de veiligheid en het vertrouwen aan wat juist zo essentieel is binnen mijn werk.
Daarom heb ik sinds maart 2016 ‘praktijk op locatie’ in het leven geroepen.
Ik ga naar plekken waar mensen zich verzamelen en ga het gesprek aan. Soms hoor je mooie en ontroerende verhalen. Ik geef van te voren aan dat ik het gesprek eventueel gebruik voor mijn site. Alleen wanneer ze toestemming geven plaats ik het verhaal op ORANJEBEEK INSTITUUT.


Source


2 gedachten over “Oranjebeek instituut

  1. Waar mensen samen komen, daar kun je mij verwachten. Deze week komt er een verhaal van een man die in de rij stond bij het Rijksmuseum.

    Ook kun je voor iemand een verzoek indienen.
    Ik ga bijv. over twee weken naar een vrouw waarbij haar man mij benaderd heeft.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.