ME MYSELF AND HIV Een training voor men…

ME MYSELF AND HIV Een training voor men…


ME MYSELF AND HIV

Een training voor mensen met HIV door mensen met HIV.

Tweedaagse training Donderdag 26 mei en donderdag 2 juni
Aanvang 20.00 tot 22.00 uur
Deur open vanaf 19.45 uur
Locatie de Roos te Amsterdam (vondelpark)
Je kunt je opgeven tot 15 mei

Uit recent onderzoek (371 geïnterviewde) blijkt dat velen redelijk kunnen leven met hun HIV-status. Toch staan stigma, cultuur, schaamte en religie een volledige acceptatie vaak in de weg. Daarbij komt dat men door het gebruik van medicatie al snel overgaat tot de waan van de dag zonder zich te realiseren wat HIV werkelijk betekent en wat het met je doet. Die bewustwording is nodig om de status ‘seropositief vervolgens volledig te kunnen omarmen.

Wij, ‘Oranjebeekgroep’, zijn een organisatie samengesteld uit psychologen, therapeuten, energetische werkers, dansers en ervaringsdeskundigen. Bezieling, passie, en liefde staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn ook betrokken bij de HIV-vereniging.

In een tweedaagse training van ieder 2 uur bewandel je met elkaar een pad waarbij we met gesprekken, muziek en beweging stilstaan bij het thema HIV en het werkelijk omarmen van je HIV. We maken bewust gebruik van muziek en beweging in combinatie met gesprekken om zo ratio en gevoel beter aan elkaar te koppelen waardoor je makkelijker op een diepere laag bij jezelf uitkomt.

Ben je pas of heb al lange tijd HIV? Man of vrouw? Ouder dan 19 jaar? Meld je dan aan.

Mail of bel voor meer informatie naar info@oranjebeek.nl

contact persoon Marco Bakker 0611616195
Source


Reageren is niet mogelijk.