Valentijnsdag cadeau Wat is er mooier o…

Valentijnsdag cadeau Wat is er mooier o…


Valentijnsdag cadeau

Wat is er mooier om elkaar te laten zien dat je om elkaar geeft, van elkaar houdt.

Vanaf vandaag kun je intekenen op een van onze liefdesopstelling-training die vanaf april gaan starten.

Geef jezelf een intense training over liefde cadeau, of kom samen om de liefde op een diepere laag te ervaren of gun je gezin weer zoveel herbeleving van waar het eigenlijk in de kern om draait; liefde aan elkaar geven.

Je kunt intekenen voor een enkele training die je kunt zien als een cadeau voor jezelf of voor een 3 daagse training die verdeeld is over 3 weken waarbij je de verdieping aangaat met jezelf of met elkaar.

Voor meer informatie mail naar
Info@oranjebeek.nl
of bel naar 0611616195
Source


Reageren is niet mogelijk.